20 d’octubre de 2020 20/10/20

El PP demana protegir alumnes i docents d'Almenara "amb el servei d'infermeria escolar"

El PP demana protegir alumnes i docents  d'Almenara "amb el servei d'infermeria escolar" - (foto 1)
  • La portaveu del PP, Amparo Esteve, reivindica una prestació que “donaria seguretat a les famílies, cobertura professional als centres i atenció sanitària directa”

El Grup Municipal del Partit Popular a Almenara ha reivindicat la necessitat de protegir i garantir la seguretat d'alumnes i docents en els centres educatius de la localitat amb la incorporació de la infermeria escolar. La prestació, que el PP elevarà en forma de moció al ple que tindrà lloc dimecres que ve 23 de setembre, “confia a ser ben acollida per l'equip de govern perquè és una mesura positiva, que dona seguretat a les famílies, amb una cobertura professional i una atenció sanitària directa en un moment excepcionalment necessari”, tal com ha assenyalat la portaveu del Grup Municipal, Amparo Esteve.

La iniciativa que el PP eleva al ple proposa exigir a la Generalitat Valenciana de Ximo Puig la necessitat d'implantar aquesta prestació en centres educatius. “El Consell ha d'assumir aquest servei i Puig acordar amb la seua sòcia Mónica Oltra la posada en marxa d'un recurs que ella mateixa, quan estava en l'oposició, reclamava de manera activa en manifestacions”.

Ara que forma part del govern del Consell, “és el moment d'aplicar allò que reivindicava amb pancartes i samarretes. I fer-ho al costat del seu soci socialista, Ximo Puig, el mateix que ara està negant aquesta prestació que tan necessària és en plena pandèmia provocada pel Covid-19”.

Pujar