12 de juliol de 2020 12/7/20

Demà comença la XII Ruta de la Tapa d'Almenara

Demà comença la XII Ruta de la Tapa d'Almenara - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Demà comença la XII Ruta de la Tapa d'Almenara - (foto 2)

  A partir de demà i fins al 6 de maig set bars i restaurants d'Almenara participaran en la XII edició de la Ruta de la Tapa d'Almenara amb l'objectiu de promocionar els diversos locals del municipi, així com la gastronomia, proporcionant la tapa més la beguda a un preu de 3 euros. En concret, enguany en la ruta organitzada des de l'Ajuntament d'Almenara participen els establiments de la Muralla, L’Antic, Casa d’Adela, El Twin, El Calderón, Pizzeria l’Alpino i La Vespa. 

  A més per completar els passaports i dipositar-los en les urnes situades en el Molí d’Arròs i en l'Ajuntament es podran guanyar importants premis com el de 2000 euros, el cap de setmana de dues nits amb spa i mitja pensió en el Gran Hotel Peníscola, dues entrades al Bioparc, quatre a les Coves de Sant Josep, dues places per a una aventura en caiac a càrrec de Sargantana Aventura i el pes del premiat o premiada en cervesa gràcies a San Miguel.

  Joan Pau Roig, regidor de Turisme i Comerç ha volgut “convidar a conèixer les tapes que han preparat els bars i restaurants participants, als quals ha agraït la seua aposta per la Ruta” igual que a les empreses i entitats col·laboradores, sense oblidar a les persones que visiten aquests dies els locals de la Ruta de la Tapa. A més de dits establiments, en aquesta edició també col·laboren Cerveses San Miguel, Caixa Rural Almenara, Bioparc, Coves de Sant Josep, Gran Hotel Peníscola, Carnes Murcia, Funerària Ernesto Barelles, i Sargantana Aventura.

   

   

  Pujar