elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La “dansada popular” del Grup de Dances la Corona d'Almenara obrirà demà la programació cultural de Nadal

La “dansada popular” del Grup de Dances la Corona d'Almenara obrirà demà la programació cultural de Nadal
  • El dissabte serà l’Associació Recull qui represente l'obra teatral “¡¡SOCORRO, viene un camión!!”

Amb la “dansada popular” a càrrec del Grup de Dances la Corona d'Almenara començarà demà dimecres 8 de desembre la programació cultural nadalenca prevista per a la localitat. La cita serà en la cèntrica Plaça de la Font. La programació aquesta setmana seguirà el dissabte 11 amb el teatre de l’Associació Cultural Recull i la representació de l'obra teatral “¡¡SOCORRO, viene un camión!!. El diumenge en la Plaça del Mercat arribarà la Fira de Nadal.

Tres exposicions començaran el divendres 17 de desembre. D'una banda, en el Molí d’Arròs es podrà veure la mostra del Concurs de Targetes de Nadal així com també les instantànies del Concurs de Fotografia Escolar que organitza GFAL. D'altra banda, en el CMC Paulo Freire es podrà veure l'exposició fotogràfica titulada “45 días” a càrrec d'Isabel Ahijado López.

El dissabte 18 de desembre, l’Associació Musical Santa Cecilia d'Almenara realitzarà el seu tradicional Concert de Nadal en la Sala d'actes del Centre Paulo Freire. En el mateix lloc, el 23 de desembre Poilka Teatre representarà l'obra per a un públic familiar titulada “El teu Personatge favorit”. Allí també l'EMMA realitzarà el 27 de desembre un taller d'improvisació i una batalla de rap.

El Centre d’Interpretació de la Línia XYZ també se suma a la programació nadalenca i realitzarà una visita guiada a la línia XYZ el 29 de desembre amb eixida a les 10 del matí des de la Plaça de la Constitució. Serà necessària la inscripció gratuïta prèvia.

I el 30 de desembre, la màgia prendrà el protagonisme per al públic familiar amb l'actuació a les 18.30 hores en la Sala d'actes del CMC Paulo Freire del prestigiós mag Rubén Aparici.

A més, no podia faltar la visita del Pare Noel, que serà a càrrec de Recull el 18 de desembre d'11.30 a 13.30 hores en el Mercat Municipal. Per part seua, a partir de les 11.30 del matí el 2 de gener estarà el Patge Real en la Plaça 8 de Març a càrrec de Recull. Aqueix dia també es realitzarà en aquest espai l'activitat “Art i entorn a la lluna. Muntem el circ!” per a públic familiar. Finalment assenyalar que la Cavalcada dels Reis Mags eixirà el 5 de gener a les 18.30 hores des del Molí d’Arròs.

Pujar