17 d’octubre de 2019 17/10/19

El PP d'Almenara convertirà Els Estanys en referent de l'ecoturismo provincial

El PP d'Almenara convertirà Els Estanys en referent de l'ecoturismo provincial - (foto 1)
  • Bañuls anúncia un ambiciós Pla Municipal de Turisme que contempla la rehabilitació i il·luminació del Castell com a senyal d'identitat del poble

El Partit Popular d'Almenara convertirà Els Estanys en referent de l'ecoturismo provincial. Així ho ha manifestat avui la candidata del PP a l'alcaldia, Alicia Bañuls, que ha anunciat un ambiciós Pla Municipal de Turisme per a la pròxima legislatura, que contempla entre altres mesures la millora i promoció d'aquest magnífic enclavament que compta amb una gran riquesa natural.

“Volem potenciar un turisme sostenible i respectuós amb el medi ambient i amb totes les espècies vegetals i animals autòctones que habiten allí i que són un tret diferencial del nostre territori”, ha afirmat l'alcaldable.

Així mateix, el Pla per a dinamitzar i impulsar el turisme local inclou la rehabilitació i il·luminació del Castell com a senyal d'identitat del nostre poble. “El castell forma part del nostre patrimoni històric - cultural i és el principal atractiu turístic del municipi” per açò, “volem impulsar i recuperar aquest enclavament per a, en una segona fase, poder incloure aquesta fortalesa d'origen musulmà en una ruta per a conèixer el nostre poble”.

D'altra banda, els populars contemplen també conjuminar esport i turisme amb la senyalització de rutes senderistes per a convertir el terme en un pas obligat d'esportistes que acudisquen a Almenara atrets per la riquesa natural i paisatgística.

ocultar
El PP d'Almenara convertirà Els Estanys en referent de l'ecoturismo provincial
Pujar