elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Convocat el VII Concurs de Fotografia Escolar Vila d'Almenara

Convocat el VII Concurs de Fotografia Escolar Vila d'Almenara
Convocat el VII Concurs de Fotografia Escolar Vila d'Almenara
  • Les instantànies hauran d'entregar-se en format digital entre el 29 d'octubre i el 26 de novembre

Des del 29 d'octubre fins al pròxim 26 de novembre estarà obert el termini perquè els escolars interessats puguen presentar de manera digital les fotografies participants en la VII edició del concurs de fotografia escolar “Vila d’Almenara 2021” organitzat pel Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) i patrocinat per l'Ajuntament d'Almenara.

En el concurs podran participar alumnes d'entre 6 i 18 anys escolaritzats i empadronats a Almenara. El concurs se subdividirà en tres categories, la d'Educació Primària, que comprén de 6 a 12 anys, la d'ESO que comprén la franja de 13 a 16 anys i la de Batxillerat que se situa entre els 17 i 18 anys. Cada participant haurà d'enviar un màxim de 3 fotografies en format digital i grandària lliure al correu concursosgfal@gmail.com indicant les dades necessàries que són nom, cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic, centre educatiu, edat, curs i categoria en la qual participa.

Pel que respecta a la temàtica, aquesta ha de quedar englobada en el municipi, com són els edificis, monuments, costums, festejos, tradicions, espais naturals, o activitats entre altres apartats.

Posteriorment a la resolució del jurat, prevista per al 3 de desembre, es realitzarà l'acte de lliurament de premis, que seran: una càmera digital d'aventura i un diploma per al guanyador de cada categoria i un detall i diploma per al segon i tercer classificat en cadascuna de les seccions. Les fotografies guanyadores també formaran part d'una exposició, les dates de la qual es comunicaran pròximament.

Pujar