elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Concentració Esportiva d'Almenara es celebrarà el dissabte 29 d'abril

La Concentració Esportiva d'Almenara es celebrarà el dissabte 29 d'abril
  • Enguany es recuperarà la zumba i hi haurà música en directe a la vesprada

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Almenara ja està treballant en els preparatius de la ja tradicional Concentració Esportiva de la localitat que enguany es celebrarà el dissabte 29 d'abril. El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha assenyalat que “un any més intentarem reunir en una mateixa vesprada tots els esports i activitats esportives que es practiquen a Almenara en un únic espai com és el recinte firal, activitat que es convertirà en la gran festa de l'esport local”.

El regidor ha assenyalat que enguany com a novetat “recuperarem en la Concentració Esportiva la sessió de zumba, una de les activitats més populars de la nostra programació”. A més també es buscarà enguany comptar amb dj i grups musicals a la vesprada per a ambientar la jornada esportiva.

Com de costum, la Concentració Esportiva, culminarà amb un sopar de pa i porta i un ball amb una orquestra o grup musical, que posarà el punt final a la gran festa de l'esport local.

Pròximament s'anunciaran, tant les activitats esportives participants, dates per a les inscripcions, així com també els horaris i els dj i grups musicals que actuaran en l'esdeveniment.

Pujar