16 de gener de 2021 16/1/21

Comencen les festes de “Dalt de la Muralla” a Almenara

Comencen les festes de “Dalt de la Muralla” a Almenara - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Comencen les festes de “Dalt de la Muralla” a Almenara - (foto 2)
  Comencen les festes de “Dalt de la Muralla” a Almenara - (foto 3)

  Aquesta vesprada amb l'exhibició d'un bou salvatge de Torrealta comencen les celebracions de les festes de Dalt de la Muralla d'Almenara que enguany commemoren el 25 aniversari de la seua creació i celebració, per al que s'ha decorat i pintat el recinte festiu d'una manera molt especial.

   El bou de Torrealta s'exhibirà a partir de les 19.30 després dels habituals prolegòmens. Ja a la nit  seguiran les activitats taurines amb un bou embolat de Vicente Benavent. L’embolada serà en l'encreuament entre el carrer la Creu i carrer la Vall d'Uixó.  Les activitats taurines es reprendran el dimarts 25 amb una vesprada de vaques de la mateixa ramaderia que també exhibirà un bou embolat (Carrer la Creu- Agüelet). L'últim dia taurí serà el divendres 28 amb noves vaques de Benavent i una altra embolada, en aquest cas en l'encreuament del Carrer Castelló amb el carrer la Vall d'Uixó.

  Pel que respecta a la programació infantil dels festejos, destacar que dilluns, dimarts, dimecres i divendres hi haurà cucanyes a la una del migdia enfront de la seu de les festes. A més el dimecres hi haurà berenar popular i a la nit bou embolat infantil (carretó) així com “xopà” i “xocolatà”. El dijous durant tota la vesprada hi haurà parc infantil aquàtic amb festa de l'espuma, mentre que el dissabte 29 a la vesprada hi haurà activitats d'animació infantil al carrer Molins.

  Les festes acabaran el dissabte 29 de juny amb el màster de zumba a càrrec de Rebeca Gimeno i Jessica Cano (a partir de les 19.30), el tradicional sopar popular i discomòbil.

  Cal assenyalar que el passat divendres les festes tingueren un previ amb una discomòbil remember amb Quique Jaen, organitzada pel Bar la Muralla.

  Pujar