1 d’octubre de 2020 1/10/20

Clavell reivindica la regeneració de la costa d'Almenara de manera urgent

Clavell reivindica la regeneració de la costa d'Almenara de manera urgent - (foto 1)

  El candidat pel Partit Popular de la província de Castelló al Congrés dels Diputats, Óscar Clavell, ha reivindicat la regeneració de la costa d'Almenara “de manera urgent", un projecte que va deixar pressupostat el Govern del PP i que el PSOE de Pedro Sánchez ha abandonat. Clavell ha visitat la platja d’Almenara amb la presidenta local del PP, Alicia Bañuls, i veïns del municipi.

  L'Executiu del Partit Popular va deixar preparat el projecte de construcció d'esculleres en el litoral front La Llosa i Almenara. Amb una inversió de 7,8 milions d'euros prevista en els comptes nacionals, les obres havien d'haver començat al gener de 2019. No obstant açò, “després de la moció de censura, Pedro Sánchez va guardar el projecte en un calaix, com a punts altres que podrien haver beneficiat a la província de Castelló”.

  “El Govern de Pedro Sánchez solament havia de continuar el que va deixar preparat el Partit Popular, -ha assegurat Clavell- però per la seua incapacitat per a gestionar i la seua mandra per a governar els que salen perdent són els veïns d'Almenara que veuen maltractats els seus interessos". Per al candidat, “el litoral d'Almenara és l'exemple de l'abandó del PSOE a la província de Castelló".

  Óscar Clavell ha assegurat que el Partit Popular recuperarà el projecte que els socialistes han abandonat. “El compromís del Partit Popular serà regenerar el litoral d'Almenara, recuperar la inversió prevista i fer al més prompte possible l'obra que el PSOE ha negat als castellonencs".

  En aquest sentit, el candidat del PPCS al Congrés ha recordat que després dels temporals de desembre de 2016 i gener de 2017, el Govern del PP va destinar 1,2 milions d'euros per a arreglar els danys causats en la costa d'Almenara. “Front als compliments del PP, els continus càstigs del PSOE a la província de Castelló”, ha continuat.

  Pujar