25 de novembre de 2020 25/11/20

El Centre FPA Paulo Freire prepara els cursos i activitats d'estiu

El Centre FPA Paulo Freire prepara els cursos i activitats d'estiu - (foto 1)
  • Hi haurà activitats i tallers para persones adultes i també per a xiquets i xiquetes

El Centre de Formació de Persones Adultes d'Almenara, Paulo Freire, ja està ultimant la programació de cursos i activitats d'estiu que es realitzaran bàsicament en el Centre Social Miguel Hernández situat en la Platja Casablanca, però també es realitzaran algunes a l'aire lliure en el passeig marítim i en el nucli urbà d'Almenara principalment en el pati del Col·legi Juan Carlos I (Zumba).

Segons el director del Centre FPA Paulo Freire, Juan Pedro Navarro, "l'oferta cobreix tant la demanda de les persones que resideixen a l'estiu en la platja, com poden ser persones del poble, turistes i visitants, com també cobrim la demanda de les persones que es queden en la localitat i no volen o no poden desplaçar-se a la zona marítima". Navarro espera "augmentar el nombre de matrícules de l'estiu 2016 i que van ascendir a al voltant de 220 persones".

Així, s'estan ultimant les activitats entre les quals destacaran dins dels cursos per a adults el ioga, el tai-txi-txuan, mindfulness, zumba, estiraments musculars, el curs de pachwork, el de màquina de cosir, la iniciació a la informàtica i el de guitarra. Per la seua banda, dins del capítol infantil destaquen els cursos de pintura i manualitats, anglès (en dos nivells), informàtica, mindfulness i guitarra.

Pujar