18 de novembre de 2019 18/11/19

El Centre de FPA Paulo Freire inicia el primer d'abril la programació de primavera

El Centre de FPA Paulo Freire inicia el primer d'abril la programació de primavera - (foto 1)

  El Centre de Formació de Persones Adultes (FPA) Paulo Freire d'Almenara començarà a partir del pròxim 1 d'abril  la programació de primavera que comprendrà l'últim trimestre de l'exercici 2018-2019 quant a tallers i cursos. Així continuaran les classes de valencià, espanyol per a estrangers, anglés, o iniciació a l'alemany. La informàtica o la història de l'Art són unes altres de les matèries que s'imparteixen en el centre.

  Pel que respecta a un altre tipus de tallers, destaca la proposta de pintura i dibuix, la fotografia digital, la restauració de mobles,  la ceràmica creativa o el patchwork. En la proposta musical destaquen els cursos de guitarra tant d'iniciació com perfeccionament, així com el taller de veu i el de cançons per a joves.

  Finalment també destaca l'aposta física i pel benestar amb les classes de mindfulness, tai-txi-txuan, estiraments musculars, zumba i manteniment, pilates i ioga (platja i poble).  També s'imparteixen classes de funky hip-hop per a xics i xiques de 9 a 16 anys (en dos grups).

  Totes les persones interessades a informar-se o inscriure's en els cursos i tallers poden realitzar-ho bé en el propi edifici del FPA Paulo Freire o bé a través de la web www.fpapaulofreirealmenara.com

   

  ocultar
  El Centre de FPA Paulo Freire inicia el primer d'abril la programació de primavera
  Pujar