18 de novembre de 2019 18/11/19

El CEIP Juan Carlos I i l’Escola Infantil Municipal celebren el carnestoltes escolar divendres que ve

El CEIP Juan Carlos I i l’Escola Infantil Municipal celebren el carnestoltes escolar divendres que ve - (foto 1)

  Divendres que ve els xiquets i xiquetes d'Almenara eixiran al carrer dins de les celebracions del carnestoltes escolar, que es durà a terme tant en el CEIP Juan Carlos I com en l’Escola Infantil Municipal de la localitat. Serà una vesprada de festa, disfresses i música que omplirà els carrers d'Almenara de diversió a l'espera de la cercavila i festa del dissabte, aquesta ja per a tots els veïns i veïnes de la localitat.

  La Festa del CEIP Juan Carlos I començarà sobre les 14:45 que seran quan els alumnes isquen del centre disfressats per a iniciar la cercavila que transcorrerà pels carrers Isabel la Catòlica, Major, Sant Roc i des d'ací, per la Muralla tornar al centre educatiu. Els escolars estaran acompanyats per la batucada de l’Estanys Band del propi col·legi, així com per una xaranga. Destacar que cada cicle es disfressarà d'una temàtica diferent, encara que ja s'avança des del centre que “l’Agüelet” i la música tindran el seu protagonisme. A més destacar que a les 16:00 hores, una vegada acabe la cercavila, hi haurà una festa i berenar per als alumnes a càrrec de l'AMPA del CEIP Juan Carlos I.

  Per la seua banda, la festa en l’Escola Infantil Municipal d'Almenara, arrancarà a les 17 hores des del propi centre, amb la cercavila que transcorrerà pels voltants del centre i la Ronda Joan Fuster. Destacar que enguany la temàtica de les disfresses dels alumnes de l’Escoleta serà l'esport i les olimpíades, per la qual cosa cada classe representarà un esport diferent. A més destacar que una vegada acabe la cercavila enguany es recuperarà la “cremà” del Pare Carnestoltes enfront del centre, per a donar pas a una “xocolatà” i fi de festa.

  Cal recordar que una vegada se celebre el carnestoltes escolar, el dissabte hi haurà una segona sessió ja amb la cercavila oberta a tots els veïns i veïnes de totes les edats, que enguany eixirà a les 18 hores des de la Plaça de la Constitució per a acabar en el poliesportiu cobert on hi haurà una festa i posterior sopar, organitzada per les AMPA de l’Escola Infantil Municipal i del CEIP Juan Carlos I. El sopar inclourà entrepà, beguda i dolça. Els tiquets es podran adquirir fins al dijous 8 de febrer a un preu de 5 euros en l’Estanc de Corell, en el Forn de Granados, en la Peluquería Paqui i en la Peluquería Montse.

   

   

  ocultar
  El CEIP Juan Carlos I i l’Escola Infantil Municipal celebren el carnestoltes escolar divendres que ve
  Pujar