12 de novembre de 2019 12/11/19

La campanya “Almenara Llépola” augmenta les vendes dels forns tradicionals

La campanya “Almenara Llépola” augmenta les vendes dels forns tradicionals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La campanya “Almenara Llépola” augmenta les vendes dels forns tradicionals - (foto 2)

  Ja es coneixen els guanyadors de la segona edició de la campanya “Almenara Llépola”, per la qual a un preu de 3 euros set forns tradicionals d'Almenara han oferit creacions artesanals, especialment dolços. Així després del sorteig celebrat entre els qui han completat el passaport, el primer premi, consistent en un cap de setmana en una casa rural d'Eslida, amb activitats d'esport d'aventura ha correspost a Carmen Caballer. El segon premi ha recaigut en Provi Martínez, que rebrà un val de 100 euros per a comprar en els forns participants mentre que el tercer premi, amb un xec de 50 euros per a la compra en els establiments de l'Almenara Llépola ha correspost a Ximo Blanch. 

  El regidor de Comerç i Turisme d'Almenara, Joan Pau Roig, ha agraït “a tots els clients que han comprat en els forns durant la campanya que ha transcorregut des del 16 de gener fins al 19 de març” així com als establiments participants, per la seua “col·laboració”. De fet “l'objectiu era impulsar el forn tradicional i artesanal destacant els seus valors enfront de l'amenaça dels productes industrials de menor qualitat”. El regidor s'ha mostrat satisfet perquè “segons els propis forns participants en la campanya, s'ha notat un augment de les vendes durant la promoció” pel que “estem en camí d'aconseguir els objectius previstos”.

  La campanya “Almenara Llépola” està impulsada des de l'Ajuntament d'Almenara, juntament amb els establiments Forn Artur, Forn Pa de Forment, Forn Nenúfar, Forn Prio-Cort, Forn la Mar de Dolç, i Forns Granados amb els seus dos establiments. Tots ells seran citats després de Setmana Santa per a una reunió de valoració definitiva de la campanya, així com també per a buscar propostes i iniciatives que “continuen millorant la iniciativa i potenciar les compres en els forns tradicionals” cercant “cada vegada fer les campanyes més atractives”.

   

  ocultar
  La campanya “Almenara Llépola” augmenta les vendes dels forns tradicionals
  Pujar