elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Busquen xiques nascudes entre 2011 i 2012 per a ser futbolistes en este municipi de Castelló

Imatge d'un dels equips femenins de l'Almenara Atlètic
Imatge d'un dels equips femenins de l'Almenara Atlètic
  • Les interessades podran acudir als entrenaments en obert

L'impuls cap a la igualtat de gènere en l'àmbit esportiu continua sent un objectiu prioritari per a molts clubs. Amb el ferm propòsit d'enfortir la seua pedrera i promoure la participació femenina en el futbol local, este club castellonenc s'embarca en l'emocionant iniciativa d'incorporar un nou equip femení a la seua estructura.

Es tracta del Club Almenara Atlètic que s'ha marcat com a objectiu incorporar un nou equip femení a la seua pedrera, en este cas per a la categoria d'infantil, que se sumaria al ja existent mixt benjamí-aleví. D'esta manera es buscarà augmentar gradualment el nombre d'esquadres femenines en el futbol local, incorporant així este equip que ja seria de futbol 11.

Per este motiu, a partir de demà i cada dimecres fins a fi de temporada, el Club Almenara Atlètic realitzarà una sèrie d'entrenaments de portes obertes perquè puguen assistir totes les xiques nascudes en els anys 2011 i 2012 que vulguen endinsar-se en el món de futbol i formar part del futur equip al qual se sumaran les que ascendisquen de l'actual equip mixt benjamí-aleví.

Les interessades hauran d'acudir els dimecres al Camp Municipal de la Corona per a participar en l'entrenament de portes obertes previst de 17 a 18.30 hores. Les interessades hauran de notificar prèviament la seua assistència telefonant o enviant un WhatsApp al número 675 736 281 (Miquel Orenga) o al correu electrònic clubalmenaraatletic@gmail.com

MÉS FOTOS
Busquen xiques nascudes entre 2011 i 2012 per a ser futbolistes en este municipi de Castelló - (foto 2)
Pujar