19 de setembre de 2020 19/9/20

Bañuls: “La triplement imputada Pérez ambiciona seguir convertint Almenara en el seu mas privat"

Bañuls: “La triplement imputada Pérez ambiciona seguir convertint Almenara en el seu mas privat" - (foto 1)

  La portaveu del Partit Popular a Almenara, Alicia Bañuls, ha denunciat que aquesta nit, en el ple extraordinari programat a partir de les 20:00 hores per a l'aprovació definitiva dels Pressupostos municipals de 2019, "la triplement imputada Estíbaliz Pérez certificarà el seu atac a Almenara anteposant els seus interessos personals i la seua ànsia de poder al benestar dels almenarenses i a qualsevol mínim projecte de municipi".

  Referent a açò, Bañuls ha lamentat que els pressupostos que avui veuran la llum amb el vot en contra del Partit Popular "són els pressupostos de la paràlisi, gens ambiciosos, gens solidaris, gens empàtics amb la ciutadania i, sobretot, són els pressupostos mitjançant els quals el PSOE i Pérez ambicionen convertir Almenara en la seua xicoteta Andalusia i l'Ajuntament en el seu mas privat".

  En aquest sentit, la regidora popular ha posat el focus en diverses partides del pressupost que demostren "molt a les clares que l'única cosa que li importa al PSOE d'Almenara és perpetuar la seua xarxa clientelar per a seguir vivint dels almenarenses però a esquena de les seues necessitats i reivindicacions".

  És el cas del destinat a despesa de personal, "sens dubte excessiu i insostenible", i que suposa el 54% del total del pressupost, un total de 3.322.069 euros consignats per a les retribucions de 33 funcionaris i, sobretot, "per als més de 100 laborals, la gran majoria col·locats a dit sense oferta pública d'ocupació durant molts anys de majories del PSOE".

  Bañuls ha reiterat que un 54% en despesa de personal és excessiu i més si es compara amb el 5% destinat a inversions "i és que si gastem a col·locar al final succeeix el que succeeix; anteposem els interessos partidistes als del poble perquè no queda gens en la caixa per a invertir en les necessitats reals dels almenarenses ni a escometre inversions per a impulsar la creació d'ocupació o millorar l'entorn veïnal".

  Rebuig a la rebaixa de l'IBI i eliminació de la taxa agrícola proposta pel PP

  Com a exemple de la nul·la aposta pels almenarencs, ha subratllat la regidora del PP, "és l'alta pressió fiscal que aquests pressupostos comportaran per a la butxaca de tots els veïns. Aquests pressupostos dibuixen un 2019 sense rebaixes d'impostos ni taxes perquè l'única cosa que preocupa a l'alcaldessa i al PSOE d'Almenara és que els diners estiguen en la butxaca dels seus".

  Cal ressenyar que l'Equip de Govern ha rebutjat incloure en els pressupostos municipals la rebaixa de l'IBI i l'eliminació de la taxa agrícola, "tan necessària per a un eix productiu clau del nostre municipi com és el sector agrícola, propostes pel PP i tan necessàries per a construir una Almenara de creixement i futur per a tots i no solament per als seus".

  Pujar