elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Bañuls: “Si li va bé a la citricultura, li va bé a Almenara”

Bañuls: “Si li va bé a la citricultura, li va bé a Almenara”

    “Si li va bé a la citricultura, li va bé a Almenara”, ha assegurat la candidata del PP a l'alcaldia, Alicia Bañuls, que participarà matí a València en la manifestació a favor del sector citrícola, que ha passat enguany per una de les pitjors campanyes de la seua història.

    Bañuls ha subratllat que l'agricultura “és un motor econòmic clau per al nostre municipi per açò reclamem mesures urgents i eficaces per a salvar el sector i ens comprometem a recolzar-ho i impulsar mesures des de l'ajuntament si guanyem les eleccions”. “És la gran font de creació d'ocupació i pràcticament tota l'activitat econòmica gira entorn de la taronja”, ha postil·lat la també portaveu popular.

    “Són moltes les famílies d'Almenara que tenim algun membre treballant en aquest sector”, per aquest motiu, ha destacat l'alcaldable “si governa el PP en l'Ajuntament anem a redoblar esforços per a recolzar i defensar als nostres agricultors i la nostra taronja”. “Un govern del PP és sinònim d'ocupació, creixement i oportunitats per a Almenara”, ha conclòs.

    Pujar