17 de novembre de 2019 17/11/19

Bañuls (PP): “Almenara ha sigut la base  d'operacions de la trama clientelista del PSPV”

Bañuls (PP): “Almenara ha sigut la base  d'operacions de la trama clientelista del PSPV” - (foto 1)
  • La presidenta del PP, que va denunciar en 2016 el pagament de contractes d'assesoria jurídica irregulars, celebra que la Justícia haja imputat a García Nebot i a l'alcaldessa

“El PSOE ha convertit a Almenara en la base d'operacions d'una trama clientelista que ha acabat imputant al director general d'Urbanisme, Vicente García Nebot i, de nou, a l'alcaldessa d'Almenara, la també socialista Estíbaliz Pérez”. Alicia Bañuls, presidenta del Partit Popular a Almenara, que va denunciar en 2016 el pagament de factures irregulars, ha celebrat la decisió de la Justícia i ha confiat que el focus de la llei “il·lumine la presumpta trama de corrupció que s'ha ordit durant anys al nostre poble, on l'alcaldessa ha deixat a un costat les necessitats dels seus veïns per a atendre els interessos del seu partit”.

La investigació oberta pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Nules se cern no solament sobre l'amic de Ximo Puig, Vicente García Nebot, elevat a la Direcció General d'Urbanisme fa escassos mesos. La imputació també obligarà a l'alcaldessa socialista d'Almenara a tornar a declarar als jutjats, per cinquena vegada.

“El PSOE ha fet famós al nostre poble per tindre l'alcaldessa amb major nombre d'imputacions de la província. Serà la cinquena vegada que declare davant els jutjats i aquesta vegada ho farà acompanyada del qual ha sigut el seu assessor jurídic i urbanístic durant anys, a sou dels veïns d'Almenara”.

Bañuls confia que la trama clientelista que investiguen els Jutjats de Nules a Almenara llance llum sobre el finançament que ajuntaments socialistes de totes les comarques de Castelló han aportat a García Nebot a través de la que fora la seua empresa, Axioma. Amb contractes que superen els 400.000 euros, la investigació que ha decidit obrir Nules se suma a altres accions judicials obertes contra els germans de Ximo Puig i altres alcaldes socialistes imputats, com és el cas de Torreblanca o Vila-real.

La presidenta del PP reivindica una Almenara lliure de corrupció i reclama treball i esforç per a garantir inversions, desenvolupament i oportunitats. “És el que esperen els nostres veïns”.

ocultar
Bañuls (PP): “Almenara ha sigut la base  d'operacions de la trama clientelista del PSPV”
Pujar