elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ball, música, cançons i correfocs en la Nit Taronja d'Almenara

Ball, música, cançons i correfocs en la Nit Taronja d'Almenara
  MÉS FOTOS
  Ball, música, cançons i correfocs en la Nit Taronja d'Almenara - (foto 2)

  La segona jornada del Festival Cultural d'Almenara  “la Nit Taronja” s'ha dedicat bàsicament a la música i el ball. Així a primera hora de la vesprada en la zona de l’Ereta s'ha realitzat un taller d'iniciació al “Lindy Hop” a càrrec de l'Associació de Ball Swing i Au. Després, s'ha celebrat un concert de gipsy jazz a càrrec del grup Hopla Manouche amb Claudi Ferrer al capdavant.

  A la nit, en la sala d'actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire està previst que es celebre el concert de la cantant local Pilar Forner, acompanyada per diversos músics, que s'ha titulat “Sóc ningú, sense tu”. I una vegada, la Diabòlica de Morvedre i la Colla Garramatxa d'Almenara (tabal i dolçaina) realitzaran un correfoc que partirà des de l’Ereta i que transcorrerà pels carrers la Creu, Jaume I, Castelló i acabarà en el punt de partida.

  Demà acabarà el Festival Cultural d'Almenara amb teatre. Així a les set de la vesprada en la sala d'actes del Centre Municipal de Cultura Paulo Freire arribarà la representació teatral de “la Bolcheviqui del Carme” a càrrec de l’Associació Memòria Històrica Quart de les Valls “El Molí”.

  Cal recordar que la Nit Taronja va començar el divendres amb teatre infantil, taller de bombolles de sabó i l'actuació dels combos i cors de l’Escola de Música Moderna d’Almenara (EMMA). 

   

  Pujar