27 de maig de 2020 27/5/20

Més de 200 atletes participen en la iv 10k del IVASPE a Almenara

Més de 200 atletes participen en la iv 10k del IVASPE a Almenara - (foto 1)
  • La victòria va ser per a Rubén Diago (Policia Local Almenara) i per a Irene Buj (Policia Local Picassent)

MÉS FOTOS
Més de 200 atletes participen en la iv 10k del IVASPE a Almenara - (foto 2)
Més de 200 atletes participen en la iv 10k del IVASPE a Almenara - (foto 3)
Més de 200 atletes participen en la iv 10k del IVASPE a Almenara - (foto 4)
Més de 200 atletes participen en la iv 10k del IVASPE a Almenara - (foto 5)
Més de 200 atletes participen en la iv 10k del IVASPE a Almenara - (foto 6)
Més de 200 atletes participen en la iv 10k del IVASPE a Almenara - (foto 7)
Més de 200 atletes participen en la iv 10k del IVASPE a Almenara - (foto 8)

La localitat d'Almenara ha sigut aquesta vesprada la seu de la quarta edició de la 10k del IVASPE, carrera que per primera vegada se celebrava a la província de Castelló i en la qual han competit més de 200 atletes de les forces i cossos de seguretat així com d'emergències. Així entre altres han participat policies locals de moltes localitats, policies nacionals i autonòmics, guàrdies civils, militars de la UME, bombers, protecció civil, així com també el personal d'emergències, del 112, forestals o fins i tot sapadors paracaigudistes. A més en la prova entre altres també ha participat la campiona del Món de salt de longitud, Concha Montaner, el secretari autonòmic i director de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel i la directora del IVASPE, Ángeles Navarro.

Quant a la competició esportiva, el triomf en categoria absoluta masculina es va quedar a casa en aconseguir la victòria el Policia Local d'Almenara, Rubén Diago, (36:04) seguit de Miguel Ballester (36:08) de la Policia Local del Verger, i en tercer lloc, Juancho Molla (36:46) de Bombers de València. En categoria femenina absoluta, la Policia Local de Picassent va fer triplet. La victòria va ser per a Irene Buj Linares (43:48), seguida de Mar Cebriá Adell (45:53) i de Teresa Punzano (47:10).

En la categoria sènior ha vençut Rubén Adolafio (Brigades Forestals Divalterra), seguit de Jorge Díaz i José Simeón, tots dos de Bombers de València. En sènior femení, victòria per a la independent Ana Bravo, seguida de Silvia Buj i Valeria Fernández, que representaven a la Policia Local de la Vall d'Uixó.

En veterans A, va guanyar Antonio Morant (Policia Local de Benissa) seguit de Marco Pedrosa (Policia Local) i David José Cabello (Jabaquara Carreras), mentre que en veteranes A va guanyar María Jesús Granado (Avant Montcada) seguida d'Ana Rosi (Policia Nacional València) i Elena Punzano (independent).

Pel que respecta a veterans B, la victòria va correspondre a David Julià Navarro (Policia Local la Vall d'Uixó) seguit de Miguel Moure (independent) i Iván García (UME). En xiques va véncer Esther Redolat (Trail Morvedre), seguida d'Ángeles Navarro (IVASPE) i Pilar Navarro (Ajuntament de Sagunt).

Per equips la victòria ha correspost a la Policia Local de Picassent, seguida de la Policia Local d'Almenara i de la Policia Local de la Vall d'Uixó.

Els participants han hagut de donar dues voltes a un circuit urbà de 5k creat expressament per a l'ocasió, qualificat com trencacames amb pujades i baixades constants.

Pujar