elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara, Xilxes i Moncofa comparteixen el “Bus a la Magdalena”

Almenara, Xilxes i Moncofa comparteixen el “Bus a la Magdalena”

    Els ajuntaments d'Almenara, Xilxes i Moncofa de manera conjunta oferiran als seus respectius veïns la possibilitat d'anar el dissabte 23 de març a les festes de la Magdalena de Castelló amb autobús per a afavorir l'ús del transport públic en lloc dels cotxes particulars, tot això gràcies a la col·laboració dels diversos consistoris en aquesta iniciativa que enguany torna a posar-se en marxa.

    Així doncs, en el cas d'Almenara, les persones interessades a reservar plaça en aquest autobús hauran de realitzar una inscripció prèvia per a garantir la mateixa que es realitzarà en el Casal Jove. Destacar que el cost del bitllet serà de dos euros.

    Pel que respecta als horaris, l'autobús partirà de la parada de la Plaça del Molí d’Arròs d'Almenara a les huit de la vesprada del citat dissabte 23 de març, per a prosseguir el seu itinerari per la resta de localitats successivament parant posteriorment a Xilxes (Av. Jaume I) i Moncofa (Escorxador) i d'ací directament seguirà el camí cap a Castelló. La volta des de la capital provincial serà a les 5 de la matinada des de l'estació d'autobusos, recorrent el mateix itinerari però de manera inversa.

    Pujar