elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara reuneix més d'un centenar de firmes en defensa d'Espanya i contra els indults de Sánchez

Almenara reuneix més d'un centenar de firmes en defensa d'Espanya i contra els indults de Sánchez
  • El Partit Popular instal·la una taula de recollida de suports en favor de la Constitució, l'estat de dret i la democràcia que el Govern del PSOE pretén dinamitar

Més d'un centenar de veïns d'Almenara s'han sumat a la campanya de recollida de signatures que el Partit Popular ha posat en marxa a nivell nacional per a transmetre al Govern de Pedro Sánchez l'oposició ciutadana als indults.

La iniciativa, que la presidenta del PP a Almenara, Alicia Bañuls, ha posat en marxa en la localitat, s'ha trobat amb desenes de signatures de ciutadans anònims indignats amb la intenció de Sánchez d'indultar als actors del Procés. Detinguts per subvertir l'ordre constitucional, “creiem que els indults no poden concedir-se als qui han intentat fracturar Espanya i no tenen complexos a afirmar que tornarien a fer-ho”.

En aquest sentit, ha assenyalat Bañuls, “aquestes signatures recullen aquest sentiment de repulsa i indignació cap a l'acció d'un president, Pedro Sánchez, que utilitza els indults per a assegurar-se el poder i mantindre calmats als seus socis separatistes”. Tal com ha assenyalat la presidenta del PP d'Almenara, “la unió de tots els espanyols, la Justícia, la Constitució i la democràcia que entre tots vam ser capaços de crear no pot acabar fracturada per l'ego i el desig de poder insaciable del PSOE”.

Per aquest motiu, “a Almenara, com en molts altres municipis de la província i de tota Espanya, diem sí a la unió dels espanyols i no al xantatge de Pedro Sánchez”. Perquè, tal com ha assenyalat Bañuls, “per damunt del PSOE està Espanya, i el nostre país no pot convertir-se en moneda de canvi perquè Pedro Sánchez no perda la presidència”. “Espanya”, ha declarat Bañuls, “som tots i tots tenim el dret a participar i a ser consultats sobre accions que danyen letalment el nostre estat democràtic”, ha manifestat la dirigent del Partit Popular.

Pujar