5 de juliol de 2020 5/7/20

Almenara reparteix més de 1.500 euros en el sorteig de la campanya comercial de Nadal

Almenara reparteix més de 1.500 euros en el sorteig de la campanya comercial de Nadal - (foto 1)

  El Saló de Plens de l'Ajuntament d'Almenara ha acollit aquest matí la celebració del sorteig dels premis dins de la campanya comercial nadalenca en la qual han participat 45 establiments de la localitat. El regidor de l'àrea de Comerç, Joan Pau Roig, ha destacat "l'èxit de la campanya doncs s'han emplenat pels clients de les tendes adherides més de 2.000 passaports que portaven els segells d'haver comprat en cinc comerços de la localitat".

  En aquest sentit, Joan Pau Roig ha volgut agrair a tots els veïns i veïnes, així com visitants que han confiat en el comerç local d'Almenara durant este Nadal ja que "aquest era l'objectiu de la campanya, demostrar que en el comerç local poden trobar de tot, així com també la proximitat i confiança que ofereixen les nostres tendes, al mateix temps que en comprar en els comerços locals s'ajuda a millorar l'economia de tot el municipi". Roig al mateix temps ha volgut agrair als responsables dels 45 establiments adherits a la campanya, "tant la seua confiança com la seua aposta participant en la mateixa".

  Pel que fa als premis, destacar que durant la campanya s'han celebrat quatre sorteigs de tres xecs de 25 euros en cadascun dels sorteigs per a realitzar les compres en el comerç local. A més avui s'ha realitzat el gran sorteig de la campanya de Nadal amb més de 1.500 euros en premis repartits en un xec de 500 euros, dos de 250, 4 de 100, 9 de 50 i dos de 30 euros, tots ells a utilitzar en el comerç local d'Almenara.

  Aquests són els guanyadors i guanyadores:

  500 Euros: José M. Gómez
  250 Euros: M. Carmen Camacho Gil i M. Carmen Arnau
  100 Euros: Mercedes Navarro Gomis, M. Carmen Arnau, Karen Clofent i M.Belén Badenes
  50 Euros: Ramona Villanueva, Ana García Gollart, José Montesinos Arañena, Carmen Martín Pérez, M. Carmen Arnau, Milagros Soria, Lola Casanova, Cristina Llopis i Juan Carlos Martínez Porcar.
  30 Euros: Mari Carmen Martínez Gargallo i Charo Castelló.

   

  Pujar