elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara relaxa les restriccions davant el COVID-19 i reobri tots els parcs, jardins, àrees de gimnàstica i pipicans

Almenara relaxa les restriccions davant el COVID-19 i reobri tots els parcs, jardins, àrees de gimnàstica i pipicans
  • L'evolució de la pandèmia en el municipi permet les reobertures a partir del dilluns, encara que mantenen tancades les zones recreatives

A la vista de l'evolució de la pandèmia per la Covid-19 a Almenara, des de l'ajuntament s'han pres noves mesures que estaran en vigor indefinidament fins a una nova ordre, amb el que s'alcen algunes restriccions, però es mantindran unes altres.

Així, a partir de demà quedaran reoberts tots els parcs, jardins, àrees de gimnàstica i pipicans de la localitat, que seran desinfectats diàriament, amb l'obligació de mantindre la distància de seguretat així com també la de l'ús de la màscara, igual que en tots els espais.

A més també s'ha decretat que a partir del pròxim dilluns, 14 de desembre, les activitats esportives, culturals i educatives no reglades poden reprendre's. Les activitats que es realitzen en llocs públics hauran de traslladar-se a espais oberts i a llocs amb ventilació amb l'obligatorietat de la màscara i la distància social.

També s'autoritzen a partir de demà, dia 10 de desembre, les activitats esportives federades en la localitat. Ara bé, quedarà prohibida l'assistència de públic a qualsevol activitat esportiva, Tampoc podran utilitzar-se les dutxes i vestuaris de les diverses instal·lacions municipals.

Zones recreatives tancades

Finalment, continuaran fins a una altra ordre tancades les zones recreatives dels Estanys i de la Muntanya del Dipòsit. Igualment es restringeixen a 6 persones els grups d'excursionistes pel terme municipal.

Pujar