elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara rep als Reis Mags amb una cavalcada adaptada a la covid-19

Almenara rep als Reis Mags amb una cavalcada adaptada a la covid-19
  • L'alcaldessa els ha entregat la clau que obri les cases de tots els xiquets i xiquetes

MÉS FOTOS
Almenara rep als Reis Mags amb una cavalcada adaptada a la covid-19 - (foto 2)
Almenara rep als Reis Mags amb una cavalcada adaptada a la covid-19 - (foto 3)
Almenara rep als Reis Mags amb una cavalcada adaptada a la covid-19 - (foto 4)
Almenara rep als Reis Mags amb una cavalcada adaptada a la covid-19 - (foto 5)
Almenara rep als Reis Mags amb una cavalcada adaptada a la covid-19 - (foto 6)
Almenara rep als Reis Mags amb una cavalcada adaptada a la covid-19 - (foto 7)
Almenara rep als Reis Mags amb una cavalcada adaptada a la covid-19 - (foto 8)
Almenara rep als Reis Mags amb una cavalcada adaptada a la covid-19 - (foto 9)
Almenara rep als Reis Mags amb una cavalcada adaptada a la covid-19 - (foto 10)

Els Reis Mags d'Orient han arribat aquesta vesprada fins a Almenara per a repartir regals a tots els xiquets i totes les xiquetes de la localitat. Ho han fet mitjançant una cavalcada adaptada a la covid-19 però plena de màgia i il·lusió, que ha culminat amb el lliurament per part de l'alcaldessa d'Almenara de la clau que obri totes les cases de la localitat perquè pogueren deixar els regals. Una vegada finalitzada la cavalcada, els Reis Mags, en una carrossa han recorregut diversos carrers del nucli urbà perquè pogueren veure'ls els xiquets i xiquetes que estan confinats.

Melcior, Gaspar i Baltasar han realitzat la seua primera parada a la Platja Casablanca, en concret, en la Plaça dels Pescadors on han saludat als xiquets i xiquetes presents. Després la comitiva real s'ha traslladat fins a la Plaça de l'Església on s'ha realitzat l'adoració al xiquet Jesús i s'han cantat nadales per part del Cor Parroquial.

Més tard ha començat la cavalcada, que ha comptat amb la presència de ballarines, dracs lluminosos, xanquers, fades màgiques o faquirs, entre altres personatges, que han precedit a Ses Majestats d'Orient, que han recorregut l’Avinguda País Valencià en carruatge. La comitiva l'ha tancada la banda de música de l’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara. La cavalcada ha comptat amb la col·laboració de l’Associació Cultural Recull.

Enguany per motiu de la covid-19 s'ha modificat el recorregut a aquesta única avinguda entre el tram que va des del Molí d’Arròs fins al Centre FPA Paulo Freire, on l'alcaldessa ha entregat als reis la clau que obri totes les cases d'Almenara perquè els deixen els regals.

Posteriorment, i una vegada acabats els actes, els Reis Mags, han pujat en una carrossa per a recórrer “per sorpresa” diversos carrers del nucli urbà perquè pogueren veure'ls els xiquets i les xiquetes que estan confinats a les seues cases.

Pujar