29 de maig de 2020 29/5/20

Almenara reforça la seua aposta per ser un municipi cardioprotegit

Almenara reforça la seua aposta per ser un municipi cardioprotegit - (foto 1)

    La localitat d'Almenara continuarà incrementant el nombre de desfibril·ladors en el municipi per a seguir la línia iniciada fa alguns anys de convertir-se en una localitat cardioprotegida. Així després d'adquirir inicialment el consistori dos equips i formar al personal municipal per al seu ús, ara l'Ajuntament d'Almenara s'ha sumat a la iniciativa de la Diputació de Castelló de subministrar equips als municipis. Així després de la demanda realitzada de diversos equips, la institució provincial ha determinat que a Almenara li corresponen tres desfibril·ladors, que complementaran l'operatiu existent, equips que se subministraran pròximament.

    L'alcaldessa Estíbaliz Pérez ha assenyalat que "fa temps l'equip de govern d'Almenara va prendre la iniciativa de convertir la localitat en un municipi cardioprotegido, concretament fa ja sis anys, en 2011 amb Vicent Gil d'alcalde, ja vam comprar els dos primers equips, un de mòbil que porta la Policia Local i un altre se situa en el Camp de Futbol, que a l'estiu es trasllada a la posta sanitària de la Platja Casablanca d'Almenara" a més "des d'aquest ajuntament, s'ha apostat per la formació del personal municipal tal com hem realitzat".

    Ara "després d'adherir-nos al programa de la Diputació de Castelló, augmentarem en tres desfibril·ladors més els nostres equips, per la qual cosa passarem a tenir cinc, que repartirem en els edificis municipals, amb el que millorarem les prestacions" i a més "seguirem amb l'àmbit de la formació per al seu ús, ja que també ens adherim als cursets per al nostre personal que ofereix l'entitat provincial".

    Pujar