elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara presenta les jornades ambientals a la Platja Casablanca

Almenara presenta les jornades ambientals a la Platja Casablanca
  • Es realitzaran dos tallers per a fomentar el reciclatge i un contacontes per a recalcar els valors de la sostenibilitat

MÉS FOTOS
Almenara presenta les jornades ambientals a la Platja Casablanca - (foto 2)
Almenara presenta les jornades ambientals a la Platja Casablanca - (foto 3)

L'Ajuntament d'Almenara a través de la Regidoria de Sostenibilitat i Platges ha programat una sèrie de jornades ambientals a la Platja Casablanca de la localitat amb l'objectiu de conscienciar i informar xiquets i xiquetes sobre la importància del reciclatge i els valors de la sostenibilitat mitjançant tallers i contacontes.

Així, el dijous 15 de juliol a les 10.30 del matí es farà front a l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca un taller denominat “Recicla-aros” mentre que en el mateix àmbit es realitzarà un segon taller el dijous 29 de juliol a la mateixa hora i en el mateix lloc denominat “La tómbola del Reciclatge”. Per a participar en tots dos tallers serà necessària la inscripció prèvia en l'Oficina de Turisme de la Platja Casablanca. Les places són limitades.

Les Jornades Ambientals es completaran el dijous 12 d'agost a les 20 hores en el Passeig Marítim amb un contacontes teatralitzat titulat “Anem a cercar un tresor” a càrrec d'Elisa M. Matallín en el qual es recalcaran els valors de la sostenibilitat.

Pujar