3 de juny de 2020 3/6/20

Almenara presenta el divendres els actes commemoratius del 50 Aniversari del Camp de Futbol de la Corona

Almenara presenta el divendres els actes commemoratius del 50 Aniversari del Camp de Futbol de la Corona - (foto 1)
  • El diumenge 22 hi haurà un triangular de veterans entre l'Almenara Atlètic, el Vila-real i el València CF

Divendres que ve, la Sala d'actes de l'Ajuntament d'Almenara, acollirà la presentació dels events commemoratius del 50 aniversari del Camp de Futbol de la Corona d'Almenara que se celebrarà l'any vinent 2020. La cita serà a partir de les 19.30 hores. A més en aquest acte, es presentarà en societat la cançó de l'Almenara Atlètic titulada “l’Equip de la vida” composta per la cantautora local Eva Gómez, que la interpretarà en directe. La jornada de presentació conclourà amb una taula redona en la qual participaran futbolistes, exfutbolistas i directius vinculats al futbol local.

A més ja s'està ultimant un segon gran acte que arribarà el diumenge 22 de desembre a les 11.30 del matí, amb l'inici de les festes nadalenques. Serà un torneig triangular de veterans en el qual participaran l'Almenara Atlètic, el Valencia CF i el Villarreal CF.

El regidor d'Esports, Lorenzo Vicent, ha convidat a la participació en tots els actes programats dins del 50 aniversari del camp de futbol de la Corona de la localitat, esdeveniments per a recordar la història, però també per a avançar en el futur del futbol local.

Pujar