29 d’octubre de 2020 29/10/20

Almenara posa en marxa un servei d´atenció domiciliària per a persones de risc de Covid-19

Almenara posa en marxa un servei d´atenció domiciliària per a persones de risc de Covid-19 - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Almenara ha posat en marxa un servei d'atenció domiciliària per a ajudar a les persones en situació de risc de Covid-19 o majors que no disposen de familiars o amistats que els puguen realitzar la compra d'aliments, medicaments o altres productes de primera necessitat. Són “persones a protegir i a les quals hem d'ajudar” a través d'aquest servei, ha explicat l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez. És per això que les persones interessades poden cridar de 8 a 15 hores al telèfon 96 26 24 801 i a de 15 hores a 8 del matí al de la Policia Local, que és el 639 82 27 27. A més s'estableix el telèfon 96 26 24 801 per a totes aquelles persones que vulguen fer tasques de voluntariat en aquest sentit.

    D'altra banda, l'alcaldessa també s'ha informat que s'estan prenent mesures per al repartiment de menjar als xiquets i xiquetes les famílies de les quals tenen problemes econòmics i així figurava en el menjador escolar. A més segons ha explicat Pérez, s'està en contacte amb el col·legi i l'institut per a veure si perceben que alguna família més pot tindre problemes econòmics perquè també entre en l'acció.

    Informar també que el Jutjat de pau només atendrà als qui necessiten certificats de vida per a enviar fora d'Espanya i caduquen abans del 30 de març. La resta d'expedicions i procediments queden anul·lats. Per a més informació, es pot telefonar al 96 26 23 302.

    Pujar