23 de gener de 2021 23/1/21

Almenara ofereix la borsa d'ocupació local a les empreses citrícoles

Almenara ofereix la borsa d'ocupació local a les empreses citrícoles  - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Almenara ha remès una carta a les empreses citrícoles establides en la localitat amb l'objectiu d'informar-los de l'existència d'una borsa de demandants d'ocupació en el consistori, que podria servir-los per a realitzar contractacions en cas que foren necessàries ampliacions de plantilla cara a la temporada citrícola. L'objectiu segons ha explicat l'alcaldessa, Estíbaliz Pérez, és que "aquests nous treballadors i treballadores siguen d'Almenara, amb el que podran obtenir uns mesos de treball que són tan necessaris en aquest moment, amb el que pal·liaríem la situació de desocupació que afecta a molts veïns i veïnes".

    Per tot açò en la carta es posa a la disposició de les empreses, si ho consideren convenient, la borsa que disposa l'Ajuntament d'Almenara, que també s'utilitza per a altres processos municipals, perquè "puguen involucrar-se si així ho decideixen". A més l'alcaldessa agraeix en la missiva a les empreses que actualment dipositen la seua confiança en els veïns i veïnes d'Almenara que tenen actualment en plantilla, convidant a les empreses locals a contactar amb el consistori i mantenir les reunions necessàries, sempre que ho consideren.

    Aquesta petició i oferiment de la borsa d'ocupació local ja s'ha realitzat durant les campanyes anteriors i de fet algunes empreses ja van respondre favorablement a la contractació de veïns del municipi, qüestió que s'ha agraït des del consistori.

    Pujar