elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara neteja els talussos dels ponts i camins rurals gràcies a la màquina desbrossadora de la Diputació de Castelló

Almenara neteja els talussos dels ponts i camins rurals gràcies a la màquina desbrossadora de la Diputació de Castelló
  • Durant els pròxims dies es faran tasques de desbrossament en tot el terme municipal

MÉS FOTOS
Almenara neteja els talussos dels ponts i camins rurals gràcies a la màquina desbrossadora de la Diputació de Castelló - (foto 2)
Almenara neteja els talussos dels ponts i camins rurals gràcies a la màquina desbrossadora de la Diputació de Castelló - (foto 3)

L'Ajuntament d'Almenara continua escometent tasques de neteja i millora en el terme municipal. En aquest cas després d'aconseguir la cessió de la màquina desbrossadora de la Diputació de Castelló s'escometran durant els pròxims quinze dies tasques de desbrossament i neteja en els marges i cunetes de camins rurals així com també actuacions per a netejar i fer manteniment dels talussos de tots els ponts i passos elevats que existeixen en el terme municipal. La màquina de la Diputació de Castelló se suma a les tasques de l'atur agrari, brigada municipal i a les que s'estan realitzant de millora i manteniment de séquies en la marjal.

El regidor d'Agricultura, Obres i Serveis, Lorenzo Vicent, ha agraït la “col·laboració de la Diputació de Castelló amb la cessió de la màquina desbrossadora que per les seues característiques permet actuar en punts com els ponts i els seus talussos així com en camins i cunetes del terme”.

Pujar