24 d’octubre de 2020 24/10/20

Almenara intensifica la lluita contra els mosquits

Almenara intensifica la lluita contra els mosquits - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almenara intensifica la lluita contra els mosquits - (foto 2)
  Almenara intensifica la lluita contra els mosquits - (foto 3)
  Almenara intensifica la lluita contra els mosquits - (foto 4)

  L'Ajuntament d'Almenara a través de l'empresa adjudicatària Lokímica està intensificant aquests dies de manera considerable els treballs en la lluita contra els mosquits per a evitar la proliferació dels mateixos i una "plaga important amb l'arribada del bon temps" segons ha informat la segona tinent d'alcalde, Veli Casanova.

  En aquest sentit s'estan realitzant tractaments en els embornals dels nuclis urbans (poble i platja) amb l'objectiu d'acabar amb les larves que puga haver-hi en l'aigua que queda en els mateixos per a evitar la proliferació de mosquits. Al mateix temps també s'han intensificat els tractaments sobre el terreny, especialment en els punts més complicats i on s'han detectat possibles focus de mosquits atenent als avisos rebuts i controls realitzats.

  COL·LABORACIÓ CIUTADANA

  No obstant açò, amb l'increment de la lluita contra els mosquits, segons ha explicat Casanova, també s'apel·la a l'ajuda veïnal, doncs "seria important que aquella persona que detectara un possible focus de mosquits es posara en contacte o cridara a l'Ajuntament d'Almenara per a poder informar a l'empresa que porta el servei per a actuar en aquest punt i intentar eliminar aquest focus".

  Pujar