3 de desembre de 2020 3/12/20

Almenara instal·la dos contenidors per al reciclatge d'oli usat

Almenara instal·la dos contenidors per al reciclatge d'oli usat - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almenara instal·la dos contenidors per al reciclatge d'oli usat - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Almenara i l'empresa BDMED, ja han instal·lat dos contenidors per a la recollida de l'oli usat en els domicilis, amb l'objectiu de reciclar-ho. El primer d'ells es troba en el carrer *Lepanto, al costat del Mercat Municipal d'Almenara, que és una de les zones de pas més utilitzades pels veïns. L'altre s'ha situat en l'àrea nord del municipi, en la Plaça de la Constitució, que és on es troba el local dels jubilats i pensionistes. Roig ha destacat que "l'empresa arreplegarà l'oli usat cada dues setmanes i s'encarregarà del manteniment i neteja dels contenidors".

  Segons ha indicat Joan Pau Roig, d'aquesta manera, des de l'Ajuntament d'Almenara, "vam seguir apostant pel reciclatge, en aquest cas de l'oli usat que és contaminant, cercant la preservació i la cura del nostre medi ambient".
  Cal assenyalar que en l'Ajuntament d'Almenara, pròximament, s'iniciarà el repartiment d'embuts per a facilitar el reciclatge i s'impulsarà al costat de l'empresa una sèrie de xarrades formatives i informatives dirigides a les mestresses de casa, jubilats, escolars i alumnes de l'institut de la localitat amb la finalitat de conscienciar sobre la necessitat de reciclar l'oli. Al mateix temps també es mantindran xarrades i contactes amb els bars i locals dedicats a la restauració. En breu es comunicaran les dates, tant del repartiment d'embuts per als veïns, com de les xarrades.

  Pujar