25 d’octubre de 2020 25/10/20

Almenara destinarà 830.000 euros en 2018 al foment de l'ocupació 

Almenara destinarà 830.000 euros en 2018 al foment de l'ocupació  - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Almenara té previst destinar 830.000 euros al foment de l'ocupació, dins de les partides previstes en els pressupostos municipals de 2018 que estan ultimant-se. Segons ha explicat la segona tinent d'alcalde, Veli Casanova, "seguirem un any més apostant per les polítiques per a generar ocupació en la nostra localitat i per la creació de llocs de treball des del consistori".

    Així la principal novetat per a enguany 2018 és la creació d'una brigada d'obres permanent composta per quatre persones que tindrà com a missió "actuar en tot el nucli de la Platja Casablanca durant tot l'any, adequant el que siga menester segons les necessitats que vagen sorgint". D'aquesta manera "sempre hi haurà una brigada treballant en el nucli marítim". A més, com no podia ser d'una altra manera, continuaran les contractacions per a la brigada municipal de sempre, que estarà formada per 10 persones, que seguiran actuant en altres llocs del municipi.

    Dins d'aquesta partida també està previst continuar amb el denominat "pla extra" de contractacions per a frenar l'atur, iniciativa que va sorgir des de l'àmbit municipal quan els governs del PP van retallar en les memòries de l'atur agrari amb l'objectiu de seguir fomentant l'ocupació des del consistori. Precisament, per a aquest capítol també es reserva la dotació per a les memòries, tant del SERVEF com de l'INEM.

    A més també estan previstes altres contractacions com els monitors de l'Escola de Pasqua, d'Estiu o de Nadal, així com l'equip de socorristes i vigilància de la platja, els monitors de natació o de l'Escola Esportiva Municipal entre altres.

    Pujar