5 de juliol de 2020 5/7/20

Almenara completa la programació de la “X Fira Comercial d’estiu a la Mar”

Almenara completa la programació de la “X Fira Comercial d’estiu a la Mar” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almenara completa la programació de la “X Fira Comercial d’estiu a la Mar” - (foto 2)

  Ja es coneixen els detalls de la programació de la “X Fira Comercial d’Estiu a la Mar- De tot i a Almenara” que se celebrarà entre el 19 i el 22 de juliol en el passeig marítim de la Platja Casablanca de la localitat. La fira a més de l'aspecte comercial comptarà amb múltiples activitats complementàries i un servei de restauració i cafeteria. La fira obrirà dijous, divendres i dissabte a partir de les set de la vesprada, mentre que en la jornada de diumenge obrirà tant al matí (a partir de les 11) com a la vesprada.

  La música serà una de les apostes d'aquesta edició de la fira, doncs el dijous 19 a les 20 hores actuaran Timoteo Paradís i Josele Castelló amb “èxits de sempre”. El divendres 20, a les 22:30 hores arribarà el concert de Bad Name titulat Bon Jovi Covers, mentre que el dissabte 21 a les 20:30 hores se celebrarà el concert de música lleugera de la Banda Santa Cecilia de la localitat.

  Els més xicotets també tindran protagonisme. Així destaca per al diumenge 22 a les 8 de la vesprada l'espectacle Kanijo Circus (enfront del Ros-Mari). A més l'Acadèmia English Tribe organitzarà pintacares cada vesprada, mentre que l'Acadèmia Punt i Seguit organitzarà el divendres a la vesprada un taller d'experiències en anglès i per al dissabte un de globoflexia. Per la seua banda, Diademes i Llacets organitzarà el divendres 20 un taller de tulipes de tela per al qual caldrà portar fil i agulla.

  Finalment, destaca entre les activitats complementàries de la fira la desfilada més esperada, el de moda i complements de Chelo Agramunt que arribarà a la passarel·la del Passeig Marítim de la Platja Casablanca el dissabte 21 de juliol a les 23:45 hores.

   

   

  Pujar