elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara celebrarà el divendres el Dia de l'Arbre en Els Estanys

Almenara celebrarà el divendres el Dia de l'Arbre en Els Estanys

    L'Ajuntament d'Almenara celebrarà divendres que ve el “dia de l'arbre” jornada que comprendrà diverses activitats i en la qual segons ha explicat el regidor de Medi ambient, Lorenzo Vicent, “es plantaran més de 200 pins pels assistents en el Paratge dels Estanys” amb l'objectiu de seguir repoblant el paratge.

    La festa de l'arbre començarà a les 16 hores amb l'eixida d'una marxa fins al paratge des del propi edifici de l'Ajuntament d'Almenara. En aquest cas es dóna una segona opció als participants, que és, acudir directament al paratge sobre les 17:30, hora en la qual començarà la plantació.

    A més es convida als participants a que porten fins al paratge les seues “mones de pasqua” o qualsevol altre aliment per a berenar tots junts en els Estanys una vegada acabe la plantació dels 200 exemplars.  El regidor de Medi ambient, Lorenzo Vicent, ha animat a la participació de xicotets i majors en la celebració del dia de l'arbre, activitat que es realitzarà amb la col.laboració de l’AMPA del CEIP Juan Carlos I.

     

    Pujar