elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almenara celebrarà el dissabte 22 de febrer la festa del Carnestoltes

Almenara celebrarà el dissabte 22 de febrer la festa del Carnestoltes
  • La I Trobada de Batucades comptarà amb la de l'EMMA d'Almenara juntament amb les de Massalfassar i Albuixech

La localitat d'Almenara ja s'està preparant per a la celebració del carnestoltes 2020 que arribarà el dissabte 22 de febrer a la vesprada i nit. Enguany una de les grans novetats serà la I Trobada de Batucades organitzada per l’Escola de Música Moderna d’Almenara (EMMA) que a més del seu grup de batucada, compartirà cartell amb la batucada de “El Xarquet” de Massalfassar i la “Batuxech” d'Albuixech que amenitzaran el recorregut dels participants en la festa del carnestoltes i a més realitzaran una actuació conjunta en finalitzar en el poliesportiu cobert.

La festa començarà amb la concentració de tots els veïns i veïnes que vulguen disfressar-se a les sis i mitja de la vesprada en la plaça de la Constitució (Agüelets) per a iniciar la cercavila que, igual que l'any passat, transcorrerà pels carrers Castelló, la Vall d'Uixó, Sant Roc, i Cisterna fins a arribar al Poliesportiu Municipal Cobert. Tot el recorregut estarà amenitzat per les batucadas participants en la Trobada.

Sobre les huit de la vesprada, una vegada haja acabat l'actuació de les batucades, en el poliesportiu cobert, es donarà pas al lliurament de premis de l'IV concurs de màscares que realitzaran els Quintos de 2020. I després, els Quintos dels 25 anys, seran els encarregats de triar les millors disfresses dels participants en la cercavila de carnestoltes. En concret s'estableixen dues categories, la infantil (de 0 a 17 anys) amb un premi de material escolar per a la millor disfressa individual i 150 euros per a la millor disfressa grupal. Quant a la categoria d'adults (a partir de 18 anys) el premi individual serà de 50 euros i el grupal de 150.

Després del lliurament de tots els premis, començarà en el propi poliesportiu un sopar de “pa i porta”. Totes les persones interessades a comptar amb una reserva de taula i cadires per al sopar hauran de formalitzar la seua inscripció gratuïta a l'Ajuntament d'Almenara en horari matinal o bé en el Casal Jove de la localitat de 16 a 20 hores. La festa conclourà amb una discomòbil a càrrec de Mario Music Time.

Pujar