6 de juliol de 2020 6/7/20

Almenara acull el Campionat d´Espanya de pondec andalús maneto

Almenara acull el Campionat d´Espanya de pondec andalús maneto - (foto 1)
  • És la primera vegada que la prova, amb 42 participants, s'ha celebrat fora d'Andalusia

MÉS FOTOS
Almenara acull el Campionat d´Espanya de pondec andalús maneto - (foto 2)
Almenara acull el Campionat d´Espanya de pondec andalús maneto - (foto 3)
Almenara acull el Campionat d´Espanya de pondec andalús maneto - (foto 4)
Almenara acull el Campionat d´Espanya de pondec andalús maneto - (foto 5)
Almenara acull el Campionat d´Espanya de pondec andalús maneto - (foto 6)
Almenara acull el Campionat d´Espanya de pondec andalús maneto - (foto 7)

El municipi d'Almenara ha acollit aquest matí la VI edició del Campionat d'Espanya de Treball amb podenc  andalús i maneto, que se celebra per primera vegada fora d'Andalusia, organitzat per la Real Federación Española de Caza i la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, amb el suport de l'Ajuntament d'Almenara i el Club de Caçadors “La Almenarense”.

Anit va anar ja la recepció i sopar oficial, mentre que aquest matí des de primera hora s'han celebrat les diverses proves eliminatòries que han comptat amb 42 representants entre les dues modalitats. La gran final de podenc andalús, amb els quatre finalistes classificats, s'ha celebrat poc abans de la una del migdia en les faldes del castell amb un gran nombre de públic assistent.

Quant als vencedors, en podenc andalús, la victòria ha correspost a l'actuació de la gossa Clara, amb Adrián López, de la Federació Andalusa. També andalús ha sigut el segon classificat, Luciano Gómez, amb Careta. La tercera posició ha sigut per al gos Rosco, amb Félix Gutiérrez com a cuidador, pertanyent a la Federació Extremenya. En aquest apartat destacar la huitena posició en la classificació general del gos Roque, del caçador local Manolo Blasco.

Pel que respecta als manetos, destacar que el ritme i les circumstàncies de la competició han propiciat que només hi haguera dos finalistes. La victòria ha correspost a la gossa Shakira de l'andalús Pedro Cañas. La segona posició ha sigut per a la gossa Nela, amb Manuel Sebastián, que prové de Villar del Arzobispo (Federació Valenciana).

El regidor d'Esports d'Almenara ha destacat el campionat d'Espanya celebrat en la localitat, que a més de l'esport permet la promoció del municipi. A més ha agraït la participació dels competidors, així com de jutges i organització, així com molt especialment de la societat de caçadors “la Almenarense” i tot l'equip de voluntaris que han permés la celebració del campionat d'Espanya.

Pujar