elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 2.500 persones comparteixen les paelles de la XXI Trobada de Quintes

Més de 2.500 persones comparteixen les paelles de la XXI Trobada de Quintes
    MÉS FOTOS
    Més de 2.500 persones comparteixen les paelles de la XXI Trobada de Quintes  - (foto 2)
    Més de 2.500 persones comparteixen les paelles de la XXI Trobada de Quintes  - (foto 3)
    Més de 2.500 persones comparteixen les paelles de la XXI Trobada de Quintes  - (foto 4)
    Més de 2.500 persones comparteixen les paelles de la XXI Trobada de Quintes  - (foto 5)
    Més de 2.500 persones comparteixen les paelles de la XXI Trobada de Quintes  - (foto 6)
    Més de 2.500 persones comparteixen les paelles de la XXI Trobada de Quintes  - (foto 7)
    Més de 2.500 persones comparteixen les paelles de la XXI Trobada de Quintes  - (foto 8)
    Més de 2.500 persones comparteixen les paelles de la XXI Trobada de Quintes  - (foto 9)
    Més de 2.500 persones comparteixen les paelles de la XXI Trobada de Quintes  - (foto 10)
    Més de 2.500 persones comparteixen les paelles de la XXI Trobada de Quintes  - (foto 11)

    Més de 2.500 persones han participat en la XXI Trobada de Quintes d’Almenara amb l'habitual festa de les paelles, omplint les carpes habilitades enguany per a celebrar el dinar en el Recinte Firal, que és la nova ubicació en lloc de la tradicional Plaça del Mercat. Amb la doble carpa s'ha guanyat espai, però també tranquil·litat davant possibles pluges o fins i tot una millor ombra per a dies de molt sol com el d'avui. Aquestes carpes, novetat d'enguany “han sigut tot un èxit” segons ha destacat l'alcaldessa Estíbaliz Pérez, doncs també s'han utilitzat en altres actes durant les festes.

    L'alcaldessa ha destacat un any més “l’elevadíssima participació dels nostres veïns i veïnes en un acte en el qual es reuneixen per a compartir un dinar de germanor amb els seus quintos, o siga amb els de la seua mateixa edat”. Així des dels més joves, la quinta de 2016, que són els festers, amb 18 anys, fins als més majors han compartit la jornada gastronòmica, l'harmonia i el bon ambient. De fet aquest matí una xaranga ha amenitzat les celebracions, que han prosseguit amb una discomòbil. Destacar que algunes quintes han decidit guisar les paelles a llenya en el lloc habilitat, però unes altres les han cuinat en els seus baixos particulars o bé les han encarregat en els bars locals.

    La jornada continuarà aquesta nit amb l'exhibició de vaques i un bou embolat de la ramaderia de Juan Faet, tot açò oferit per l'Ajuntament d'Almenara. Després arribarà en el recinte firal la Nit de Rock amb Metall Bikini, Death Valley i Hereus. Demà conclouen les festes d'Almenara amb la missa al migdia després de la qual se celebrarà la processó del Trasllat. A la vesprada arribarà el futbol amb la trobada entre l'Almenara Atlètic i l’Esportiu Vila-real, així com el berenar de germanor de la tercera edat en el poliesportiu amb l'orquestra Duo Odissea.

    Pujar