22 de setembre de 2020 22/9/20

Els veïns d'Almassora recorden als seus difunts en el renovat cementeri municipal

Els veïns d'Almassora recorden als seus difunts en el renovat cementeri municipal - (foto 1)
  • El consistori ha invertit 71.000 euros en millores en el recinte

MÉS FOTOS
Els veïns d'Almassora recorden als seus difunts en el renovat cementeri municipal - (foto 2)
Els veïns d'Almassora recorden als seus difunts en el renovat cementeri municipal - (foto 3)

Corporació municipal i reina i dames de les festes han participat aquest matí en la missa de Tots Sants oficiada en el cementeri municipal pel rector Juan Ángel Tapiador. L'absència de pluja ha permès en aquesta ocasió oficiar la cerimònia religiosa en el bulevard central del recinte, punt de trobada per a centenars de veïns durant la jornada en record als difunts.

Els veïns que s'acosten durant la jornada d'avui al cementeri podran comprovar el resultat de la inversió de 71.000 euros en millores en l'edifici a càrrec d'empreses d'Almassora i el propi Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML). Així, el consistori ha invertit 49.000 euros a executar la segona i última fase de la reforma en l'àrea administrativa i la resta, al voltant de 22.000 euros, en labors de manteniment com la substitució de la porta de la capella, la creació d'una zona d'emmagatzematge en el seu interior, el sostre de diversos passadissos interiors o la pintura de la façana del recinte.

El consistori ha activat a primera hora el servei de transport extraordinari per a acostar als usuaris fins al cementeri. Igual que l'any passat, els residents en la platja han comptat amb una eixida a les 10.00 hores des del passeig marítim i tindran un servei de tornada a les 12.15 hores enfront del cementeri. La resta de trajectes des del centre urbà (al costat del Mercat Central) estan previstos per a les 8.30, 9.00, 10.30, 11.00, 11.30 i 12.00, 13.00 i 13.30 hores.

En horari de vesprada, el servei es realitzarà cada 30 minuts des de les 15.30 fins a les 18.30, coincidint amb el tancament del camposanto. El mateix autobús que realitze al trajecte d'anada, arreplegarà als usuaris per a retornar-los al centre. La parada al costat del recinte tindrà lloc en la porta, en la plaça de Tots Sants.

Pujar