elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "Veïns d'Almassora reclamen reforçar l'autobús a la platja per a atendre la demanda"

PP: "Veïns d'Almassora reclamen reforçar l'autobús a la platja per a atendre la demanda"
  • El PP demana l'ampliació de la frequència de pas o, en el seu defecte, la contractació d'un transport amb major capacitat perquè hi ha veïns que es queden fora

Veïns d'Almassora han reclamat un reforç del servei d'autobús a la platja després que hi haja usuaris als quals no se'ls haja permés accedir al transport en llaures a garantir les condicions sanitàries obligades pel COVID-19. “La prioritat és aplicar el protocol de seguretat i evitar contagis. No obstant això, si hi ha una demanda d'usuaris que es queden al carrer, és important aplicar solucions per a garantir l'accés a aquest mitjà de transport”.

María Tormo, regidora del PP a l'Ajuntament d'Almassora, traslladarà hui la petició al si de la comissió informativa de les Persones amb l'objectiu “d'habilitar mesures que resolguen aquesta problemàtica”. “Una opció seria incrementar el nombre de freqüències i així garantir que qui no pot accedir a una ruta, accedirà a la següent de manera ràpida”. Una altra solució, considera la portaveu del PP a Almassora, “és contractar un autobús amb major capacitat i així ampliar l'aforament permés”.

Qualsevol solució “que done resposta a les queixes serà benvinguda”. “L'important”, ha considerat Tormo, “és que els nostres veïns obtinguen una resposta àgil i es resolga un problema que es produeix de manera constant i que afecta no sols residents de la platja, sinó també a veïns que utilitzen el transport públic com a mitjà per a acudir al seu lloc de treball a la platja”.

Des del Partit Popular, aposten per “defensar i protegir a la ciutadania, amb els protocols marcats per Sanitat”, així com per “prestar un servei òptim en aquelles prestacions públiques que ja han recuperat l'activitat”. En aquest sentit, “tant aquesta queixa, com les consultes sobre ajudes a autònoms o la reobertura d'espais esportius, les elevarem a les comissions informatives a fi de garantir un servei òptim als ciutadans. És al nostre poble als qui ens devem”, ha conclòs la regidora.

Pujar