elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Serveis Socials d’Almassora donen eixida laboral a diversos joves a través del teatre

Els Serveis Socials d’Almassora donen eixida laboral a diversos joves a través del teatre
  • La companyia professional Xarop Teatre ha contractat sis joves de la localitat

La regidora de Serveis Socials d'Almassora, María José Tormo, s'ha reunit aquesta setmana amb dirigents de la companyia de teatre professional Xarop Teatre i de la signatura local Alma Teatral. Així, durant la reunió han tractat la contractació de sis joves del municipi per part de la companyia Xarop Teatral. Els sis artistes, pertanyents a Alma Teatral, canviaran el seu estat de desocupació actual per un contracte professional en una signatura que treballa a nivell nacional i internacional.

La Regidoria de Serveis Socials subvenciona i dóna suport al treball sociocultural d’Alma Teatral des de la seua creació fa tres anys. D'aquesta manera, diversos joves d'Almassora tenen una manera d'integrar-se en la societat a través d'aquest art escènic. Alguns d'ells es troben en situacions de desocupació o desmotivació laboral i poden tindre en el teatre una oportunitat.

El consistori, amb la col·laboració de la signatura local Alma Teatral, cerca que el món teatral puga ser una eixida més per a trobar un lloc de treball. Així, l'Ajuntament vol que aquesta primera incorporació de sis joves a la companyia Xarop Teatre creu un precedent que es puga repetir en més ocasions. D'aquesta manera, els artistes locals poden fer un salt en la seua trajectòria i formar part de l'àmbit professional.

Aquest treball conjunt de les tres parts ha suposat l'oportunitat d'incloure a aquests sis joves integrants del grup Alma Teatral, coneguts per la seua labor en l'àmbit sociocultural d'Almassora, en una companyia solguda i amb una trajectòria de més de 20 anys a nivell nacional i internacional. A més, mitjançant aquesta art escènica el consistori vol crear hàbits saludables, potenciar habilitats i dotar d'una educació en valors.

“Alma Teatral porta diversos anys fent les coses molt bé i ara estan recollint els fruits de tot aqueix treball, des de Serveis Socials sempre donarem suport a qualsevol iniciativa que puga millorar la qualitat de vida d'alguns dels nostres veïns d'Almassora, més si cap quan poden fer un salt al món teatral professional”, ha declarat la regidora de Serveis Social, María José Tormo.

Pujar