elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sanitat desconvoca cites de vacunació a Almassora per falta de dosi

Sanitat desconvoca cites de vacunació a Almassora per falta de dosi
  • Molts dels ciutadans que havien sigut citats per a mateixa setmana han rebut de nou una comunicació cancel·lant la cita

MÉS FOTOS
Sanitat desconvoca cites de vacunació a Almassora per falta de dosi - (foto 2)

La falta de vacunes contra el coronavirus ha obligat a suspendre la vacunació de veïns d'Almassora aquesta mateixa setmana. Molts dels ciutadans que havien sigut citats per a acudir aquesta mateixa setmana a subministrar-se la dosi han rebut de nou una comunicació per a advertir-los que no es presenten perquè les dosis estan esgotades.

La circumstància es produeix en un escenari, el d'Almassora, en el qual l'alcaldessa socialista, Merche Galí, havia garantit que seria centre de vacunació massiva. Així ho feia constar el passat 22 de març de manera pública anunciant que els operaris municipals estaven treballant en el centre social del carrer Sant Felip per a aconseguir que aquest espai públic estiguera habilitat com a centre de vacunació per a la població.

Només unes setmanes després, el passat 17 d'abril, la mateixa alcaldessa anunciava que el centre de vacunació massiu no seria Almassora, sinó l'Auditori de Castelló. Una circumstància que ha provocat nombroses queixes entre els veïns, sobretot perquè Almassora posseeix una població que supera els 27.000 habitants.

Des del Partit Popular d'Almassora, Ana Archilés, regidora del PP en la localitat, ha reclamat “el màxim esforç de qui avui governa Almassora per a assegurar protecció i servei als nostres veïns”. Lamentablement, assenyala la regidora, “en el nostre municipi tenim sobrades evidències de com actua el PSOE en matèria de prestacions sanitàries”. “Ho hem vist al llarg d'aquests últims sis anys amb la pèrdua gradual d'especialitats mèdiques en el Centre Sanitari Integrat de Pius XII”. En lloc de “treballar per a incrementar i reforçar els serveis s'ha produït una retallada en el benestar i la qualitat de vida que s'ofereix al nostre poble”. Una circumstància que també s'ha traduït en el tancament definitiu del consultori mèdic de la platja, “un servei útil, necessari i pràctic per a una costa en la qual cada vegada són més els veïns que resideixen en ella”.

Pujar