29 de novembre de 2020 29/11/20

PP: "El PSPV traeix a Almassora i castiga de nou a Fátima sense derrocar l’edifici 167"

PP: "El PSPV traeix a Almassora i castiga de nou a Fátima sense derrocar l’edifici 167" - (foto 1)
  • Soler (PP): “En eleccions van anunciar la demolició en juny o juliol, però ara en agost resulta que no hi ha ni projecte finalitzat ni pressupost per a executar-ho”

El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora ha lamentat que el PSPV traïsca al municipi incomplint la seua promesa electoral de derrocar l'edifici 167 per a “juny o juliol”. El regidor del PP en la localitat, Arturo Soler, ha fet aquestes declaracions després que l'alcaldessa socialista reconeguera en ple que no hi havia projecte i que el Consell no disposa de pressupost.

Des del PP lamenten que “es jugue amb els veïns d'un grup que porta anys esperant aquest enderrocament”. “El PSPV va anunciar mesures en eleccions que sabien que eren completament irreals. I ho reconeixen ara, perquè passat juliol l'edifici 167 segueix sense ser demolit malgrat que l'alcaldessa es va fer una foto el 13 de maig assenyalant un cartell que prohibia el pas per imminent enderrocament”.

Soler lamenta que “la inminencia que van anunciar en eleccions s'ha traduït en un altre any d'espera per als veïns”. Ciutadans “que no mereixen que se'ls esmenta de forma reiterada, perquè la realitat és que no hi ha un projecte ni hi ha diners en el Consell”.

De fet, ha recordat el regidor del PP, “en Les Corts venim anys reivindicant una partida pressupostària per a executar aquest enderrocament. I de forma periòdica el PSPV i el seu soci de Compromís l'han rebutjat. També en aquest pressupost, el de 2019, el nostre llavors diputat autonòmic Vicente Casanova va presentar una esmena perquè enguany la demolició comptara amb partida. I es van negar de nou”.

Així que la “trista realitat és que el PSPV ha tornat a trair al grup Fátima garantint un enderrocament que no es produirà fins a 2020”. “Per la nostra banda, seguirem posant l'altaveu en els veïns, visibilizando les seues queixes, i tornarem a exigir en Les Corts la reserva d'una partida econòmica en els pressupostos que garantisca que l'edifici 167 es derroca”, com exigeixen els veïns.

Pujar