elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: "El PSPV incompleix el termini aprovat en ple per a licitar el col·legi Regina Violant"

PP: "El PSPV incompleix el termini aprovat en ple per a licitar el col·legi Regina Violant"

    Avui divendres 23 de febrer es compleix el termini aprovat en Les Corts i en l'Ajuntament d'Almassora per a licitar la fase d'obra no executada en el col·legi Regina Violant. Les obres, paralitzades el 26 de gener de 2017, van provocar que el PP presentara una moció per a obligar al Consell a posar fi a un any de paràlisi. Una iniciativa que, aprovada el 23 de novembre en Les Corts i el 18 de desembre pel ple de l'Ajuntament d'Almassora, establia el 23 de febrer com data límit per a licitar la liquidació d'obra no executada per l'adjudicatària.

    El PP ha recordat avui aquesta data per a instar a PSPV i Compromís al fet que imprimisquen la "màxima diligència" a l'engegada de les obres. "Som conscients que després de la rescissió anunciada pel Consell, passat un any des que es paralitzaren les obres, s'obri una via per a reprendre aquest projecte que no podem abandonar". En aquest sentit, "el nostre prec per a imprimir la major agilitat en el procediment que ha de permetre que es licite la fase d'obres no executada".

    Luis Martínez, regidor i portaveu del PP a Almassora, va preguntar en el ple del passat 12 de febrer per un "calendari que permeta a la comunitat educativa conèixer quan es va a produir l'anhelat desbloqueig". No obstant açò, ha assenyalat el regidor, "no ens han respost, no hi ha terminis ni dates previstes".

    En aquest sentit, Martínez confia que després d'un any de bloqueig en l'execució de la infraestructura, "aquest tràmit, que tal com ens hem informat pot ser àgil, no es ralentisca i el col·legi siga una realitat com més prompte millor". És, tal com ha manifestat el portaveu del PP, "un desig que no té color polític, que ha de ser objectiu prioritari no solament dels dos ajuntaments que governen Almassora, sinó de tota la corporació, perquè és el que ens estan reclamant els 630 alumnes que esperen poder ocupar el nou col·legi".

    Pujar