elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Enxampen 'in fraganti' a un lladre que havia robat en un garatge d'Almassora

Enxampen 'in fraganti' a un lladre que havia robat en un garatge d'Almassora
  • La Guàrdia Civil està reforçant i intensificant les seues vigilàncies per a la prevenció de robatoris i furts en la població

La Guàrdia Civil d'Almassora ha detingut la vesprada del dia d'ahir, 23 d'abril, a un home de 36 anys que havia sostret a l'interior d'un garatge de la localitat diversos estris personals.

En el marc dels servicis que la Guàrdia Civil té establits per a prevenció i investigació dels robatoris i furts a més del reforç i intensificació de les vigilàncies en la localitat per a evitar este tipus de delictes, els agents van localitzar a una persona que portava diverses caixes amb el que semblava un equip complet de motociclisme.

L'home, que davant la presència policial mostrava un evident estat de nerviosisme, carregava tres caixes que contenien un mico de pell, unes botes i un casc, sense poder concretar la procedència de la roba. Després de la realització de diverses gestions per a comprovar la veracitat dels fets relatats, els agents van obtindre evidències que els efectes havien sigut sostrets hores abans del garatge d'un habitatge.

A més, en el transcurs de l'actuació, els guàrdies civils van esbrinar que esta persona estava tractant de vendre a un tercer el material robat.

Pujar