27 d’octubre de 2020 27/10/20

El PSPV "impideix al PP" visitar el trinquet

El PSPV "impideix al PP" visitar el trinquet - (foto 1)
  • L'alcaldessa al·lega que la instal·lació està en obres encara que el projecte està paralitzat i no hi ha activitat, tal i com reconeix empresa i tècnics municipals

El PSPV d'Almassora ha impedit la visita que el Partit Popular va sol·licitar realitzar al trinquet del municipi al·legant que la presència dels regidors “podria interferir en el ritme de l'obra”. La resposta la dona l'alcaldessa socialista, Merche Galí, malgrat que tant l'empresa adjudicatària com els tècnics municipals hagen reconegut que les obres estan paralitzades.

Per al PP, la resposta donada pel PSPV demostra una clara intenció d'ocultar al principal grup de l'oposició la realitat d'una infraestructura que hauria d'estar finalitzada i operativa. És una mostra més “del bloqueig que aplica el PSPV que lluny de ser transparent i facilitar informació, la nega, l'oculta o la justifica amb arguments que sens dubte es demostren falsos”.

La paralització de les obres del trinquet va ser precisament la circumstància que va motivar la sol·licitud del Grup Municipal del Partit Popular. La petició es va formular a fi de poder visitar la infraestructura “tal com han fet els membres de l'equip de govern de manera periòdica. Entenem que la seua presència no entorpia el ritme del projecte, com tampoc la nostra”.

El PP d'Almassora ha qüestionat el criteri que ha aplicat el PSPV per a permetre “que uns visiten les obres i a uns altres se'ls negue”. És clar que “amb el carnet del PSPV tens les portes obertes. En cas contrari, te les tanquen”.

Finalment des del PP d'Almassora han lamentat el retard de més de quatre anys que acumula un projecte que en 2015 el govern de Vicente Casanova va deixar llançat i amb terrenys reservats al costat del col·legi Cardenal Cisneros. “Més de quatre anys després, Almassora segueix sense disposar del trinquet i l'interés a bloquejar la informació sobre el futur de la instal·lació és absolut”. “Confiem que els problemes es resolguen prompte, perquè l'objectiu és que, com més prompte millor, Almassora puga aprofitar aquesta infraestructura”.

Pujar