7 de desembre de 2019 7/12/19

PP: "El PSPV d’Almassora torna a perdre les subvencions per als polígons"

PP: "El PSPV d’Almassora torna a perdre les subvencions per als polígons" - (foto 1)

  Els polígons industrials d'Almassora s'han tornat a quedar sense les ajudes convocades per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). En 2018, les diferències entre PSPV i Compromís van provocar que cap dels dos partits sol·licitara la línia de subvencions. Almassora perdia amb aquesta decisió prop d'un milió d'euros que hagueren posat en valor i millorat els parcs industrials. Enguany, s'ha tornat a repetir el fracàs. El IVACE exclou a la localitat de la seua línia d'ajudes.

  Per a Almassora, “és una trista notícia, perquè hauríem d'haver lluitat per aquesta convocatòria”. José Claramonte, número dos de la candidatura de María Tormo, ha considerat un “fracàs” aquest nou “pitxer d'aigua freda sobre els interessos de la localitat”.

  Claramonte recorda que en 2018 “vam reprovar l'actitud dels dos partits que governen el nostre poble, PSPV i Compromís, per la seua decisió de no sol·licitar les ajudes perquè no tenien temps”. “Si s'haguera treballat i gestionat la sol·licitud, podríem haver optat a ajudes d'un milió d'euros. De fet, Vila-real va aconseguir més de tres milions d'euros per a millorar les instal·lacions dels seus polígons”, ha recordat el regidor.

  Les diferències entre els dos partits que governen Almassora “no poden pagar-les els ciutadans”. “Invertir en els polígons és millorar una de les fortaleses de la nostra localitat”, ha recordat Claramonte. “Qualsevol pèrdua o fracàs sobre els mateixos ens fa perdre competitivitat i lideratge, quan el que hauríem de promoure és precisament el contrari, ser referents i garantir el posicionament del nostre municipi”.

  Per aquest motiu, la resolució anunciada pel IVACE en la qual de nou Almassora no figura “és una trista notícia per a un poble com el nostre, que posseeix una localització estratègica que al costat de l'oferta de sòl ha de convertir-se en una fortalesa a posar en valor per a atraure més capitals que alimenten la generació d'ocupació, no les llistes de l'atur”.

  ocultar
  PP: "El PSPV d’Almassora torna a perdre les subvencions per als polígons"
  Pujar