8 de juliol de 2020 8/7/20

PP: "PSPV i Compromís fracassen en l’intent d’eliminar la imatge de María Tormo"

PP: "PSPV i Compromís fracassen en l’intent d’eliminar la imatge de María Tormo" - (foto 1)

  La Justícia ha tombat l'intent de PSPV i Compromís a Almassora d'eliminar la imatge de María Tormo, candidata a l'alcaldia de la localitat. Tots dos partits van presentar recursos davant la Junta Electoral de Zona perquè la imatge de María Tormo, col·locada en la seu del Partit Popular, fora eliminada. No obstant açò, la Justícia ha tombat tots dos recursos avalant la legalitat de la col·locació de la imatge de la candidata.

  Des del Partit Popular d'Almassora han lamentat que a PSPV i Compromís els moleste la imatge de María Tormo i confien que la seua intentona d'ocultar a la candidata a l'alcaldia “els convide a ser més productius per Almassora, no per les seues sigles”.

  La Justícia ha tombat els recursos de tots dos partits presentats el passat mes d'abril. La llei avala a la candidata a mostrar “fotos dels candidats o la seua denominació, sigles o símbols d'una formació política en la façana exterior dels llocs en què radiquen les seus i locals d'aquesta”, tal com estableix la fallada judicial.

  María Tormo ha considerat que “tot el nostre temps, vehemència i esforç ha d'anar dirigit a millorar el nostre poble”. “Cree en la llibertat, en els principis d'aquesta democràcia en la qual el meu poble és sobirà, i crec que la fortuna d'aquest municipi és la diferència d'opinions i la llibertat per a opinar”.

  Amb aquests principis, “amb la defensa dels drets i llibertats que la Justícia ens garanteix, reivindique la unió dels meus veïns per a garantir la competitivitat i el progrés del meu poble. Perquè a mi no em molesta cap imatge, al contrari, la suma de totes les persones que conformen Almassora és la garantia que des de la diferència som capaces d'arribar a la trobada que garantisca desenvolupament i prosperitat”.

  Pujar