elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSOE compleix 7 anys sense invertir en la costa després de la defensa de Benafelí licitada pel PP

El PSOE compleix 7 anys sense invertir en la costa després de la defensa de Benafelí licitada pel PP
  • El 27 de juny de 2014 el BOE va licitar una inversió de 2,9 milions “i des de llavors no s'ha invertit un euro. Fa falta més treball i menys propaganda”, afirma Rovira

El PSOE que governa a Almassora des de juliol de 2015 ha complit sis anys sense invertir un sol euro a la platja de la localitat. Els residents i veïns del municipi reclamen inversions que no arriben “perquè l'objectiu és protegir la nostra costa, posar-la en valor i garantir la seguretat als vianants que gaudeixen de la nostra platja”.

Les demandes veïnals han sigut reivindicades per la regidora del PP a Almassora, Silvana Rovira. El 27 de juny de 2014 el BOE (Boletín Oficial del Estado) publicava la licitació de les obres de regeneració ambiental i lluita contra l'erosió a la platja de Benafelí. L'obra, licitada per un import de 2.943.164,46 euros, s'adjudicava definitivament el 16 de març de 2015.

“Aquest projecte, pel qual tant lluitem des de l'alcaldia, és el que el PSOE va inaugurar el 25 d'octubre de 2017”. Des de llavors, “Almassora no ha rebut un sol euro, aqueixa ha sigut la gran aportació de l'esquerra a la nostra platja”, ha assenyalat Rovira.

Des del PP, “continuem reivindicant projectes d'utilitat i servei per als veïns. Som conscients que la nostra platja necessita un projecte d'estabilització. Nous espigons i la inversió del Port. Però de moment, com és habitual en el PSOE, només hem rebut propaganda, pagada de les nostres butxaques, perquè inversió seguim sense rebre ni un euro”.

Per a Rovira, “la política hauria de servir per a reivindicar davant Madrid les necessitats del nostre poble”. És el que va fer el PP durant el seu govern. “No sols es va tendir la mà als grups de l'oposició per a crear un front comú en defensa dels interessos de la platja. Es van fer visites al Ministeri, a Madrid, per a exigir in situ les demandes d'Almassora”. “És així com es lluita per resoldre les necessitats de la nostra localitat. No obstant això, el PSOE no sols no ha mogut un dit sinó que a més ha desmantellat la comissió de seguiment del litoral, que ha sigut durant anys exemple de transparència, debat, comunicació i coordinació. Aqueix és el seu llegat”.

Pujar