20 de gener de 2021 20/1/21

El PP prega als dos ajuntaments complir la llei y respondre en plaç a les preguntes

El PP prega als dos ajuntaments complir la llei y respondre en plaç a les preguntes - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora tornarà a traslladar als dos ajuntaments que governen la localitat l'incompliment reiterat dels terminis que estableix el Reglament Orgànic de Funcionament (ROF) per a respondre a les consultes que formula l'oposició en la seua tasco de fiscalització de l'acció de govern.

  La queixa, que els membres del Partit Popular ja han traslladat en reiterades ocasions als membres dels dos ajuntaments al llarg d'aquests més de dos anys de govern, tornarà a traslladar-se a les dues estructures de gestió “donat que malgrat les nostres queixes, la situació es repeteix de forma habitual”.

  Per al portaveu del Partit Popular a Almassora, Luis Martínez, “resulta sorprenent que els dos partits que es van adjudicar l'exclusiva de la transparència i la participació siguen, en la pràctica, els més opacs”. El regidor del PP ha fet aquestes crítiques com a conseqüència de la falta de resposta donada a consultes “que vam formular fa més de dos mesos i segueixen sense resposta”.

  Segons el Reglament Orgànic de Funcionament, les preguntes presentades per l'oposició han d'obtenir resposta per part del govern local en un termini de 5 dies hàbils des de que es registra la consulta. “No obstant açò, ni PSPV ni Compromís compleixen la llei i se salten de forma sistemàtica aquest precepte legal”. 

  Per a Martínez, “la falta de resposta a les preguntes que des de la nostra tasca d'oposició formulem a l'equip de govern responen a una clara mostra de bloqueig a la gestió de l'oposició”. Una mostra “no solament del desinterès d'aquestes dues forces polítiques a complir la llei i resoldre els nostres dubtes, sinó a més una negativa expressa i evident a donar informació sobre la seua gestió, la qual cosa evidencia”, en opinió del PP, “que no hi ha treball ni gestió alguna”.

  Pujar