24 de setembre de 2020 24/9/20

PP: "Marzà manté la paràlisi del Regina Violant"

PP: "Marzà manté la paràlisi del Regina Violant" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  PP: "Marzà manté la paràlisi del Regina Violant" - (foto 2)

  "El col·legi Regina Violant d'Almassora haurà de seguir esperant sense data en el calendari al fet que la Conselleria d'Educació licite les obres de construcció del nou centre". Ahir, el diputat autonòmic del PP, Vicente Casanova, va interpel·lar al conseller Vicent Marzà en el ple dels Corts per a obtenir respostes "que lamentablement segueixen sense arribar". "Han passat 15 mesos i sembla que encara no hi ha solucions a aquesta paràlisi que tots desitgem que acabe ràpid. No obstant açò, haurem de seguir preguntant perquè termini, ni un".

  Casanova (PP), va recordar en la seua intervenció que el termini per a licitar les obres del col·legi culminava dilluns que ve 23 d'abril. "No obstant açò, vistes les respostes vagues del conseller, tot sembla indicar que haurem d'esperar molt més temps". L'acta de liquidació de les obres encara es tramita després que el febrer passat es rescindira el contracte amb l'adjudicatària. "Avui, 15 mesos després de la paralització del col·legi, les respostes de Compromís i PSPV segueixen sense donar solucions a les preguntes que formulen els pares i mares d'alumnes".

  De fet, en la seua intervenció Casanova va recordar que el Partit Popular va licitar les obres el 27 de març de 2015 i va ser l'administració PSPV i Compromís la que va adjudicar l'obra que no iniciaria la seua execució fins a passat mitjà any. Així les coses, les obres van donar començament al juny de 2016 i mig any després, al gener de 2017, van quedar paralitzades.

  El diputat autonòmic del PP va donar lectura en la seua intervenció als dubtes que transmetien els pares i mares d'alumnes que des de fa més d'un any esperen el desbloquege de les obres. Sota el títol Sense solucions, sense respostes, com més va pitjor, l'escrit d'una mare del centre educatiu prenia l'hemicicle i posava en qüestió les decisions adoptades per a un centre que segueix bloquejat. "Quant ens està costant tot açò? Perquè el lloguer de barracons no és barat. El contracte de manteniment de les caixes de plàstic -que diu la meua filla- no és gratis. Segurament la deterioració de l'obra tampoc va a eixir gratis. Redactar un nou projecte, també ha de costar diners. Ara em pregunte tantes coses... I qui les pot respondre, ni està ni se li espera". Efectivament, el conseller d'Educació va donar ahir llargues. Les mateixes que el Grup Municipal del PP es va trobar de l'alcaldessa del PSPV a Almassora. "No hi ha terminis, ni dates. Segueix la paràlisi".

  Pujar